SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Otac i sin napali policijaca, srušili ga na pod i otrgnuli mu natpis ‘policija’ s jakne

SB Online | Otac i sin napali policijaca, srušili ga na pod i otrgnuli mu natpis ‘policija’ s jakne SB Online | Otac i sin napali policijaca, srušili ga na pod i otrgnuli mu natpis ‘policija’ s jakne

PRIJE 6 MJESECI
TEKST: Danica
FOTO: policija/ilustracija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prema presudi, sve se dogodilo u lipnju oko 22 sata u obiteljskoj kući u mjestu u okolici Nove Gradiške. Policajci Mario i Filip stigli su u te noći u njihovu kuću zbog dojave susjeda da remete javni red i mir.

“Nakon što je policijski službenik Mario došao u njihovu obiteljsku kuću, Franjo (67) i Kruno (38) prišli su mu i rukama ga počeli hvatati za vrat, ruke i odoru, a nakon što je izdao upozorenje da prestanu s takvim ponašanjem, nastavili su uz još jači intenzitet napada.

Uslijed toga su svi zajedno pali na tlo, kojom prilikom je Kruno (38) policijskom službeniku poderao službenu odoru u vidu otkidanja natpisa “policija”, nakon čega ih je policajac uz pomoć kolege primjenom sredstava prisile uspio svladati”, navodi se u presudi.

Time su Franjo i Kruno počinili kazneno djelo napada na službenu osobu, a prvooptuženi Franjo i kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanja oružja jer su mu u kući našli nelegalnu pušku s dosta streljiva.

Franjo je dobio deset mjeseci uvjetnog zatvora, a Kruno šest mjeseci uvjetno. Presuda donesena ovih dana je nepravomoćna i otac i sin se na nju mogu žaliti.

Izvor:www.danica.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: