SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ostavka predsjednika RH Zorana Milanovića: ʼTi si pročitanja knjiga...ta ostavka ništa ti neće donijetiʼ

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: FB

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Ostavka predsjednika RH Zorana Milanovića: ʼTi si pročitanja knjiga...ta ostavka ništa ti neće donijetiʼ SB Online | Ostavka predsjednika RH Zorana Milanovića: ʼTi si pročitanja knjiga...ta ostavka ništa ti neće donijetiʼ

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: FB

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Zanimljiv FB status, a trebao bi biti i odgovoran, objavio je Oleg Butković, potpredsjednik Vlade RH i ministar mora, prometa i infrastrukture koji je već neko vrijeme u javnoj "prepirci" s aktualnim predsjednikom RH Zoranim Milanovićem.
U svojoj objavi navodi da predsjednik RH Zoran Milanović podnosi ostavku, sutra u petak, 12.travnja 2024. godine, što samo za sebe govori da će se u narednim danima kampanja itekako zakuhati te da bi moglo itekako biti prejakih udaraca "ispod pojasa". Ako predsjednik RH Zoran Milanović podnese ostavku moći se aktivno uključiti u kampanju i time pokušati dobiti privolu na svoju stranu što većeg broja birača kako bi u konačnici mogao biti izabran i postati predsjednik Vlade RH.
Status Olega Butkovića prenosimo u cijelosti:
Što ja to čujem? SUTRA DAJEŠ OSTAVKU!! Panika, ha? Kampanja ti je u rasulu, krčmar (kako me posprdno zoveš) razotkrio te kao lažova i sada tražiš šok terapiju da probaš napraviti preokret.
Ali imaš jedan veliki problem, Zorane. Ti si pročitana knjiga!! Ta ostavka ništa ti neće donijeti. A znaš zašto? Zato što ljudi vide da te vodi mržnja, destrukcija i zlo. Ne može ti jedini program biti - pohapsit ću vas sve, sve ću vam uzeti, uključujući i moju kravicu Milovu.
Da si bio frajer, što nisi, i dao ostavku kad si raspisao izbore, e to bi bilo vrijedno poštovanja. Ovo sada je potez očajnika i dobronamjerno ti kažem, ne blamiraj se dodatno.
Budi frajer bar na kraju, stisni ruku pobjedniku i čekaj kraj mandata.
P.S. Ne pitaj me kako sam doznao. Reći ću ti kad mi odgovoriš na ona moja dva pitanja. ????
Srdačan pozdrav,
OlegOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.