SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ona će mijenjati Horvata? Radila je u Sl. Brodu

PRIJE 2 GODINE
TEKST: N1 Hrvatska/N1 Hrvatska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Ona će mijenjati Horvata? Radila je u Sl. Brodu SB Online | Ona će mijenjati Horvata? Radila je u Sl. Brodu

PRIJE 2 GODINE
TEKST: N1 Hrvatska/N1 Hrvatska

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Uhićenog i razriješenog ministra graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine Darka Horvata, do imenovanja novog ministra, kako doznaje Jutarnji, najvjerojatnije mijenjat će državna tajnica u tom ministarstvu Dunja Magaš.

Ona se u svom drugom mandatu najviše bavila obnovom nakon potresa. Predstavljala je i izmijenjeni Zakon o obnovi u Saboru, piše Jutarnji.

Dunja Magaš članica je HDZ-a i državna tajnica u Ministarstvu graditeljstva još od prvog Plenkovićeva mandata 2016. Inženjerka je građevine, a Građevinski fakultet u Zagrebu završila je 1988. Rođena je u Požegi 25. svibnja 1964. Prije dolaska na dužnost državne tajnice, od 2013. bila je zamjenica HDZ-ovog župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića. Od 2008. do 2013. bila je pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje Brodsko-posavske županije, a prije toga od 2002. voditeljica Odsjeka za graditeljstvo i imovinsko-pravne poslove Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji. Od 1997. do 2002. bila je pročelnica Ureda za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Brodsko-posavske županije, a prije toga od 1994. pomoćnica pročelnika i građevinsko-urbanistički inspektor.

Od 2016. je i predsjednica Upravnog vijeća Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu, što je obavljala volonterski. Kao državna tajnica, prema imovinskoj kartici, ima plaću od nešto preko 16.000 kuna. U svom vlasništvu ima dva stana u Slavonskom Brodu i suvlasnica je stana u Požegi. Izvanbračni partner suvlasnik je kuće i oranice u Sibinju. Na računu ima 150.000 kuna štednje.

Izvor: N1 Hrvatska


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: