SB Online

OGLASIO SE VEOČIĆ: Pogledajte što je rekao nakon pobijede

PRIJE 3 MJESECA
HRT/HRT
PRIKAZA: 2912

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | OGLASIO SE VEOČIĆ: Pogledajte što je rekao nakon pobijede SB Online | OGLASIO SE VEOČIĆ: Pogledajte što je rekao nakon pobijede

PRIJE 3 MJESECA
HRT/HRT
PRIKAZA: 2912

Hrvatski boksač Gabrijel Veočić izborio je nastup u finalu poluteške kategorije (do 80 kg) na Europskim igrama u Krakovu svladavši Azerbajdžanca Murada Alahverdijeva jednoglasnom odlukom sudaca.

- Sve je bilo očekivano, dobro poznajem protivnika iz prijašnjih mečeva, već je bila pripremljena taktika i tehnika. Dugo čekam ovu medalju i sutra se nadam zlatu, zato sam došao ovdje, došao sam osvojiti ovaj turnir, svaki boksač je zbog toga ovdje. Dat ću sve od sebe da sutra osvojim to zlato za Hrvatsku, rekao je Veočić nakon plasmana u finale.

Veočića u borbi za zlatno odličje u subotnjem finalu (19.15 sati) čeka sjajni UkrajinacOleksandr Hižnjak, svjetski prvak, dvostruki europski prvak te doprvak s Olimpijskih igara u Tokiju 2021.

- Dobro poznati Hižnjak, odličan protivnik, bit će stvarno teško, ali ne sumnjam u svoje kvalitete i u svoju pobjedu. Nismo imali prilike međusobno boksati jer sam ja dosta mlađi od njega, ali pratim ga već dugo vremena, rekao je Veočić o sutrašnjem suparniku.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.