SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Održana informativna radionica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Održana informativna radionica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU SB Online | Održana informativna radionica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organiziralo je informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga IP.2.1.04 „ITU – Biciklistička i srodna infrastruktura u UP Slavonski Brod” na kojoj su sudjelovali zaposlenici Gradske uprave iz upravnih odjela za ITU i graditeljstvo. Radionica je provedena jučer, 20. veljače 2024. godine u prostorijama Poduzetničkog inkubatora INNOBROD. 

Polaznicima radionice predstavljeni su svrha i pokazatelji Poziva, prihvatljivost prijavitelja, projekta i aktivnosti, kriteriji za odabir te ostale odredbe predmetnog Poziva. Biciklistička i srodna infrastruktura doprinijet će boljoj povezanosti na linijama dnevnih migracija na urbanom području, smanjenju emisija onečišćujućih tvari te povećanoj sigurnosti biciklista, ali i ostalih sudionika u prometu.

Prihvatljivi su prijavitelji u okviru ovog Poziva s Urbanog područja Slavonski Brod definirani Odlukom Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda od 29. listopada 2021. godine prema kojoj u obuhvat ulazi 12 jedinica lokalne samouprave s područja Brodsko-posavske županije: Grad Slavonski Brod, Općina Bebrina, Općina Brodski Stupnik, Općina Bukovlje, Općina Donji Andrijevci, Općina Garčin, Općina Gornja Vrba, Općina Klakar, Općina Nova Kapela, Općina Oriovac, Općina Podcrkavlje i Općina Sibinj.

Predmetnim pozivom sufinanciraju se ulaganja u razvoj biciklističke i srodne infrastrukture na Urbanom području Slavonski Brod te je prijaviteljima za tu namjenu na raspolaganju 7.042.265,94 EUR bespovratnih sredstava.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.