SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Objavljena odluka o dodjeli potpore studentima Grada Slavonskog Broda za 2023./2024.

SB Online | Objavljena odluka o dodjeli potpore studentima Grada Slavonskog Broda za 2023./2024. SB Online | Objavljena odluka o dodjeli potpore studentima Grada Slavonskog Broda za 2023./2024.

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: kastela.org

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na temelju članka 11. Pravilnika o načinima i uvjetima pružanja potpore studentima Grada Slavonskog Broda (Službeni vjesnik Brodsko- posavske županije, br.16/09, Službeni glasnik Grada Slavonskog Broda 13/22 ) i provedenog Natječaja za dodjelu potpore studentima Grada Slavonskog Broda, Komisija za odabir studenata Grada Slavonskog Broda, donosi:

ODLUKU O DODJELI POTPORE STUDENTIMA GRADA SLAVONSKOG BRODA

za god. 2023./2024.

 

I.

Komisija za odabir studenata utvrdila je prijedlog privremene liste prvenstva i donosi Odluku o dodjeli potpore studentima Grada Slavonskog Broda sukladno prijedlogu privremene liste prvenstva i to kako je prikazano u tablicu u privitku. U slučaju jednakog broja bodova prednost ima student slabijeg imovinskog stanja.

 

II.

 

Kandidati podnositelji zahtjeva za dodjelu stipendija imaju pravo žalbe i to u roku od osam (8) dana po objavi rezultata na službenim internet stranicama i oglasnoj ploči Grada Slavonskog Broda. O žalbi odlučuje Komisija za odabir studenata u roku od 15 dana od isteka roka za žalbu. Komisija će nakon rješavanja žalbi odnosno po isteku roka za žalbu utvrditi konačnu listu prvenstva.

III

U sklopu uredbe o zaštiti osobnih podataka, GDPR, Grad Slavonski Brod neće dostavljati prikupljene osobne podatke putem prijava trećim osobama niti će ih slati izvan EU. Pristigle prijave su dobile kod (šifru).

Kandidatima su kodovi poslani na e-mail te molimo studente da provjere sve mape elektronske pošte.

Za sva dodatna pitanja molimo vas da kontaktirate 035-217-081.

Mole se studenti koji su dobili gradsku stipendiju po Privremenoj listi prvenstva a istu ne žele prihvatiti da svoju odluku jave na e-mail kristijan.vukovic@slavonski-brod.hr
Privremenu listu prvenstva možete pogledati OVDJE. 

izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: