Objavljen oglas za prijam u radni odnos za pripadnike romske nacionalne manjine

FOTO: Grad Slavonski Brod

22.3.2023. | 09:55 | Grad Slavonski Brod
IZVOR: Grad Slavonski Brod
Pregleda: 1424

Grad Slavonski Brod objavio je oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme. Riječ je o provedbi mjere „Javni rad“ u sklopu programa „Romi za Rome“. Cilj ove mjere javnog rada je uključiti nezaposlene osobe romske nacionalne manjine u programe na poslovima društveno korisnog rada, uključiti osobe koje su u nepovoljnom položaju na tržištu rada kako bi se stvorili kvalitetniji uvjeti za njihov život.

Riječ je o ugovoru o radu na određeno vrijeme u trajanju do 6 mjeseci, a zapošljavaju se 33 osobe koje će obavljati poslove na saniranju i uklanjanju divljih deponija i odlagališta, uklanjanju svih vrsta otpada s iskrčenih površina i odlaganju na za to predviđena mjesta, uređivanju opločnjaka, krčenju i uklanjanju divljeg raslinja, pripremi zemljišta za sadnju stabala, grmova, cvijeća, saniranju kanala i sl.

Uvjeti za prijam u radni odnos su punoljetnost, hrvatsko državljanstvo i opća zdravstvena sposobnost. Prijave se podnose pisanim putem na adresu Gradske uprave u Slavonskom Brodu, Vukovarska 1, a mogu se dostaviti i osobno u pisarnicu Gradske uprave.


Rok za dostavu prijave na oglas je 27. ožujka 2023. (ponedjeljak), a više o Oglasu možete pročitati na povezniciOVDJE.

Izvor:www.slavonski-brod.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Trebaju li maturanti održati tradicionalnu norijadu i ove godine?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na SB Online portalu jer:
više od 130.000 korisnika mjesečno
više od 500.000 otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI