SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

NOVOST U BRODSKIM VRTIĆIMA: Tvrtka iz Splita poslala donaciju

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | NOVOST U BRODSKIM VRTIĆIMA: Tvrtka iz Splita poslala donaciju SB Online | NOVOST U BRODSKIM VRTIĆIMA: Tvrtka iz Splita poslala donaciju

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tvrtka Kristalna Ideja d.o.o. iz Splita je velikodušnom donacijom u iznosu od 15.000,00 eura razveselila brodske vrtiće.
Riječ je o 50 uređaja pročišćivača koji su raspoređeni u sve gradske vrtiće, njih 12, prostorije vrtića. Dobiveni pročišćivači višestruko su korisni jer svojim djelovanjem uklanjaju alergene, ubijaju viruse i bakterije, plinove, formaldehide,te uklanjaju i PM2.5 čestice. Uređaji generiraju i negativne ione iz zraka, te nadopunjavaju zrak antioksidansima. Sve ove karakteristike proizvoda čine kvalitetu boravka brodskih mališana u vrtićima značajno unaprijeđenom, sigurnijom, zdravijom i ugodnijom.
Riječ o tvrtci koja razvija i koristi zelene, pametne i efikasne tehnologije koje mogu biti korištene u prevenciji katastrofa okoliša; kroz nadzor, i menadžment onečišćšivača u svrhu poboljšanja zdravlja ljudi. Tvrka Kristalna Ideja d.o.o. iza sebe ima mnoge uspješne projekte provedene u suradnji sa Europskim stukturnim i investicijskim fondovima, Norveškim fondovima.
Ovim putem Grad Slavonski Brod zahvaljuje se na ovoj velikodušnoj i vrijednoj donaciji koja je na korist i dobrobit sadašnjih i budućih generacija našeg grada.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.