SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Neće vam poći za rukom preko Graničnog prelaza Stara Gradiška prijeći sa krivotvorenim dokumentima

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: D. K. / PU BP
FOTO: Arhiva

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Neće vam poći za rukom preko Graničnog prelaza Stara Gradiška prijeći sa krivotvorenim dokumentima SB Online | Neće vam poći za rukom preko Graničnog prelaza Stara Gradiška prijeći sa krivotvorenim dokumentima

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: D. K. / PU BP
FOTO: Arhiva

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, 8. srpnja, oko 17.30 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontroliran je osobni automobil talijanskih registracijskih nacionalnih oznaka.
Prilikom kontrole 26-godišnji državljanin Islamskih Emirata Afganistan je policijskim službenicima na uvid dao putnu ispravu navedene države, za koju su policajci izrazili sumnju u originalnost.
Detaljnijim pregledom i kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se radi krivotvorenoj putnoj ispravi.
Policijski službenici protiv 26-godišnjaka podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.

Nadalje, policijski službenici su na istom graničnom prijelazu, 8. srpnja, u poslijepodnevnim satima, otkrili još jednu krivotvorenu putnu ispravu. Naime, na ulazu u Republiku Hrvatsku, 26-godišnji putnik u osobnom automobilu talijanskih nacionalnih registracijskih oznaka, policijskim službenicima je na uvid dao afganistansku putnu ispravu te dozvolu boravka Republike Italije za koju su policajci izrazili sumnju u vjerodostojnost. Daljnjim radom i kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja policijskih službenika te je utvrđeno da je afganistanska putna isprava krivotvorena. Policijski službenici su 26-godišnjaka kazneno prijavili Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.