SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ne propustite upisati organiziranu školu klizanja u Tvrđavi

SB Online | Ne propustite upisati organiziranu školu klizanja u Tvrđavi SB Online | Ne propustite upisati organiziranu školu klizanja u Tvrđavi

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ustanova za gospodarenje športskim objektima tradicionalno organizira školu klizanja na Gradskom klizalištu u Tvrđavi Brod.

Svrha škole klizanja je naučiti djecu osnovnim elementima klizanja koristeći različite metodičke vježbe i igre. Polaznicima škole poboljšava se razvoj motoričkih sposobnosti s posebnim naglaskom na razvoj ravnoteže i koordinacije.

Škola započinje 27.12.2023. i  završava 5.1.2024. godine. Prijaviti se mogu djeca od pet do 10 godina starosti. Cijena škole klizanja iznosi 30,00 €, a uključuje osam termina u trajanju od 45 minuta.  Polaznicima škole klizanja osigurane su klizaljke i zaštitne kacige. Radi sigurnosti djece program se odvija u manjim grupama. Na završnom satu polaznicima će biti dodijeljene diplome.

Prijave se vrše do 21.12.2023. Svi polaznici trebaju ispuniti Upisni list koji se nalazi OVDJE.  Upisni list možete poslati  na e-mail: ured.uzgso@gmail.com ili ga ispuniti na recepciji Gradskih bazena. Sve ostale informacije možete dobiti na broj mobitela: 099 300 9008 ili na e-mail: ured.uzgso@gmail.com .

Broj polaznika je ograničen.

Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: