SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Navijač iz Splita radio probleme na benzinskoj pumpi: Morala reagirati brodska policija

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Navijač iz Splita radio probleme na benzinskoj pumpi: Morala reagirati brodska policija SB Online | Navijač iz Splita radio probleme na benzinskoj pumpi: Morala reagirati brodska policija

Prouzrokovao prometnu nesreću i pobjegao, no policija gu ubrzo pronašla

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Natočio gorivo te se odvezao bez plaćanja
Na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, otkriven je počinitelj kaznenog djela Prijevare, a navedeno djelo je počinio na području Policijske uprave brodsko-posavske.
Dana 3. lipnja, u 9:15 sati, na odmorištu Dragalić (autocesta A3), nepoznati vozač je u teretni automobil (srpskih registracijskih nacionalnih oznaka) natočio gorivo (nekoliko desetaka litara) te se odvezao sa benzinske postaje ne plativši natočeno gorivo. Uhvaćen je jučer (2. srpnja) te je utvrđeno da se radi o 38-godišnjaku (državljanin Republike Srbije).
Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi, te su odgovornoj osobi oštećene tvrtke uručili podatke koji su potrebni za pokretanje postupka privatnom tužbom.
Kazneno prijavljen zbog crtanja grafita
Policijski službenici Policijske uprave zadarske su jučer, 2. srpnja uhitili i proveli kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom u vezi kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, a navedeno djelo je počinio na području Policijske uprave brodsko-posavske.
Dana 3. veljače, oko 13:20 sati, na odmorištu Dragalić (autocesta A3), nepoznati počinitelj (navijač) je upotrebom spreja na zidu benzinske postaje napisao grafit neprimjerenog sadržaja. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 24-godišnjaku s područja Splita. Policijski službenici su odgovornoj osobi oštećene tvrtke uručili podatke koji su potrebni za pokretanje postupka privatnom tužbom.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.