SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Načelnik Rešetara: Napravili smo glavni projekt sanacije i rekonstrukcije postojeće ceste

SB Online | Načelnik Rešetara: Napravili smo glavni projekt sanacije i rekonstrukcije postojeće ceste SB Online | Načelnik Rešetara: Napravili smo glavni projekt sanacije i rekonstrukcije postojeće ceste

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Danas.hr/ Luka Safundžić/Net.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

'Ovo sve što se dogodilo na tom dijelu, dogodilo se što mi kažemo kao da nas je dragi Bog prije jedno dvije ili tri godine poslao da riješimo krucijalne, druge probleme', rekao je načelnik.

Ogromno klizište pojavilo se na cesti kod sela Rešetari koje se nalazi na zapadnom dijelu Brodsko-posavske županije. Radi se o dionici ceste koja povezuje Požešku kotlinu s autocestom. “Sad će valjda napravit ispočetka kako treba, a ne samo navlačit novi sloj", " Bilo je samo pitanje trenutka kada će se to dogoditi", neki su od ozbiljnijih komentara.

Načelnik općine RešetariZlatko Aga, cesta za Danas.hr je rekao da je cesta doslovce propala dva metra u dubinu.

Kiše i poplave ubrzale propadanje

"Ta problematika traje malo duže, a zadnje kiše i poplave su ubrzale rezultat tog propadanja. Na sreću, Općina Rešetari zajedno s Hrvatskim cestama uspjela je napraviti glavni projekt sanacije i rekonstrukcije postojeće ceste", rekao je Aga. "Ovo sve što se dogodilo na tom dijelu, dogodilo se što mi kažemo kao da nas je dragi Bog prije jedno dvije ili tri godine poslao da riješimo krucijalne, druge probleme na imovinsko-pravnim segmentima. Ovo što se dogodilo je strašno", dodao je.

Kako je načelnik kazao, cesta je propala dva metra u dubinu gdje je propadala već nekoliko godina nakon poplava. "Bit će riješeno. Planovi su da u roku od 30 dana bude uvod u radove", zaključio je načelnik Aga.

Izvor: Net.hr


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: