SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Na Adventu iz davnina ulovite nezaboravne uspomene sa svojim najmlađima

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Na Adventu iz davnina ulovite nezaboravne uspomene sa svojim najmlađima SB Online | Na Adventu iz davnina ulovite nezaboravne uspomene sa svojim najmlađima

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod tradicionalno organizira Advent iz davnina u sklopu kojega će građani uživati u brojnim glazbenim izvedbama, zabavnim aktivnostima kao i u gastronomskoj ponudi. Ove godine u fokusu programa su najmlađi građani koji će dugo pamtiti blagdanski doživljaj. 

Dragi roditelji, bake, djedovi, tete i stričevi, ne propustite svoje mališane dovesti na Žive jaslice, (nedjelja, 3. 12. u 17 sati) susret sa svetim Nikolom (srijeda, 6. 12. u 16 sati), dječju predstavu Božićni popis (nedjelja, 10. 12 u 17 sati.), susret s Djedom Božićnjakom (nedjelja, 17. 12. u 16 sati) te predstavu na klizalištu u Tvrđavi. (subota, 23. 12. u 17 sati)

Zabavni program za Brođane pripremljen je na Trgu Ivane Brlić Mažuranić uz Miju Dimšić  (subota, 2.12.), Dominika & Co. (nedjelja, 3.12.), Zabranjeno pušenje (petak, 8.12.), Gazde (petak, 15.12.), Marka Tolju (subota, 23.12.),  te Klapu Kampanel (subota, 30.12.).

Detaljan program ovogodišnjeg adventa dostupan je OVDJE.  Ne zaboravite na tradicionalni blagdanski doručak (nedjelja, 24. 12. u 10 sati), te svečano paljenje prve adventske svijeće koje započinje 2. prosinca u 17 sati. Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.