SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Muzej bećarca u Pleternici: Gotovo 13 tisuća posjetitelja u samo godinu dana; dođite i Vi!

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D.K./Facebook Muzej bećarca

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Muzej bećarca

Po dolasku u ovaj zasigurno „najveseliji“ muzej na svijetu sve će Vam kočnice otpustiti i kad završite razgledavanje poželjet ćete se istog trena vratiti.

PRIJE 5 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D.K./Facebook Muzej bećarca

Pleternički Muzej bećarca slavi svoj 1. rođendan.
-Došao je brže nego što smo se nadali, a razlog tome ste Vi. Vi svi koji ste nas svakodnevno posjećivali, stvarali nove uspomene, pričali nam svoje priče i uživali u Muzej bećarca. Vi koji ste nas preporučili i na taj način pomogli da bećarac dođe do sve šire publike. S Vama je naših prvih 365 dana prošlo vrlo brzo i na tome Vam hvala! – objavljeno je na Facebook stranici Muzeja.
Za sve će posjetitelje Muzej bećarca širom otvoriti svoja vrata i sutra, u petak 9. veljače, od 16 do 22 sata uz besplatan ulaz i glazbeni program koji započinje odmah od 16 sati. 
Muzej bećarca je, čini se, nadmašio sva očekivanja. U prvih godinu dana kroz njega je prošlo gotovo 13 000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i izvan nje, pojedinačno ili organizirano, od djece do umirovljenika. Interaktivni postav nudi puno zanimljivih i edukativnih sadržaja uz koje će se neki prisjetiti starih vremena, dobro ćete se nasmijati, a mate mogućnost i sami zapjevati ili snimiti vlastiti bećarac.
Muzej bećarca otvoren je od utorka do petka od 8 do 16 sati, a vikendom i praznicima od 16 do 20 sati. Cijena ulaznice je 10 eura za odrasle osobe. Za djecu, učenike, studente i umirovljenike je 8 eura. Djeca mlađa od 3 godine kao i osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima i poteškoćama u razvoju ne plaćaju ulaz. Postoji i mogućnost kupovine obiteljske ulaznice za 25 eura za dvije odrasle osobe i do troje djece.
Ako još uvijek razmišljate otići ili ne, nemate što čekati. Vjerujte, svaki euro će vam se isplatiti jer po dolasku u ovaj zasigurno „najveseliji“ muzej na svijetu sve će Vam kočnice otpustiti, a kad završite razgledavanje poželjet ćete se istog trena vratiti.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: