SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Mladić se automobilom prevrnuo na krov, teško je ozlijeđen

SB Online | Mladić se automobilom prevrnuo na krov, teško je ozlijeđen SB Online | Mladić se automobilom prevrnuo na krov, teško je ozlijeđen

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: regionalexpress.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nakon dojave (dana 29. prosinca, u 00.55 sati) o prometnoj nesreći u Starom Petrovom Selu, na mjesto događaja su upućeni policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod koji su potvrdili istinitost dojave i proveli očevid. Utvrdili su da je 19-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, krećući se brzinom koja je za više od 30 kilometara na sat veća od prometnim znakom ograničene brzine (od 50 km/h), uslijed čega je prilikom izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem automobila i u zanošenju sletio u odvodni kanal.

Automobil je potom udario u betonski rub kolnog ulaza i u nekontroliranom kretanju u dva ukrasna stabla zaustavivši se djelomično na travnatoj površini preko nogostupa prevrnut na krov.  Ozlijeđenom 19-godišnjaku je pružena liječnička pomoć te je prevezen i zadržan u bolnici u Novoj Gradiški na liječenju gdje su ozljede okvalificirane kao teške. Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: