SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

MLADI BROĐANI UŽIVAJU: U tijeku je ljetni program ,,Ljeto u Broduʼʼ

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | MLADI BROĐANI UŽIVAJU: U tijeku je ljetni program ,,Ljeto u Broduʼʼ SB Online | MLADI BROĐANI UŽIVAJU: U tijeku je ljetni program ,,Ljeto u Broduʼʼ

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Program je bogat besplatnim sportskim aktivnostima, raznim radionicama iz područja STEM-a i kreativnosti i umjetnosti, namijenjen školarcima. Neke od zanimljivih aktivnosti u tijeku za izdvojiti su tečaj kajaka i kanua, kuglanja, plesa, a uz spomenute, tu su i radionice animiranog filma, virtualne stvarnosti, filmski maratoni te mnoge druge.

,,Ljeto u Brodu'' sjajna je prilika za sve mališane da i tijekom ljetnih praznika, u pauzi od škole, ne zaborave biti aktivni, da nastave razvijati svoje vještine te stjecati nova prijateljstva u opuštenoj atmosferi među vršnjacima, na brojnim lokacijama u gradu.
U suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Slavonskog Broda, Zajednicom tehničke kulture Grada Slavonskog Broda i Klubom podvodnih aktivnosti Marsonia, osmišljen je program tako da svako dijete, prema svojim sklonostima, pronađe nešto što mu se najviše sviđa.

Na aktivnosti koje se održavaju u srpnju i kolovozu, mogu se prijaviti svi zainteresirani, uz prethodnu najavu, a grupe se formiraju do popunjavanja mjesta. Kontakt podatke i pojedinosti svake radionice priložene su uz raspored o grupama.
Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.