SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Majka osuđena jer je vrijeđala sina zbog slabih ocjena u školi

SB Online | Majka osuđena jer je vrijeđala sina zbog slabih ocjena u školi SB Online | Majka osuđena jer je vrijeđala sina zbog slabih ocjena u školi

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Danica
FOTO: UNSPLASH

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prema presudi, majka je lani u rujnu u Karlovcu počinila psihičko nasilje u obitelji jer je slala poruke putem aplikacije WhatsApp sinu vrijeđajući ga pogrdnim riječima.

“Srami se psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti”, napisala je majka sinu.

Na sudu se branila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocjenama i agresivnijem ponašanju te odustanku od sudjelovanja u izvanškolskim aktivnostima.

Kazna 320 eura “U očaju sam doista sinu slala poruke putem aplikacije WhatsApp u kojima sam ga vrijeđala pogrdnim riječima koje su navedene u optuženju i kojih se sramim”, rekla je majka.

Sin je na ročištu rekao kako ga je “uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije, ali to nije povrijedilo moje dostojanstvo”.

Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu”, zaključio je sin.

Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana. Sutkinja ju je kaznila s 300 eura i mora platiti 20 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna.

Izvor:www.danica.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: