SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Krenule prijave za prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša

SB Online | Krenule prijave za prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša SB Online | Krenule prijave za prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Turistička zajednica područja „Slavonski Brod-Posavina“ pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda organizira tradicionalno Otvoreno prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša. Manifestacija će se održati u petak, 5. srpnja 2024., u Sportsko-rekreacijskom centru „Poloj“ u Slavonskom Brodu, s početkom u 16,00 sati. Organizator za sve natjecatelje osigurava po 3 kg očišćene ribe ujednačene kvalitete, kruh, vodu i drva, stol i dvije klupe te zdjelice za fiš s priborom, s tim da će svaki natjecatelj pripremati fiš po svom receptu i sam osigurati sve potrebne začine i dodatke, kao i kotlić ne manji od 10 litara.

Turistička zajednica informira sve zainteresirane za sudjelovanje u natjecateljskom dijelu fišijade da će se prijave, uz dostavu prethodnog dokaza o izvršenoj uplati kotizacije u iznosu od 20,00 eura po natjecatelju (uplatu izvršiti na žiro račun Turističke zajednice broj HR44 2340009 1111227169 s naznakom „kotizacija za fišijadu“), zaprimati od ponedjeljka, 17. lipnja, do petka, 28. lipnja 2024., od 10,00 do 17,00 sati, u Turističko-informativnom centru, Trg I. B. Mažuranić 7a.

Prigodom prijave svakom natjecatelju će se uručiti kuponi s kojima će natjecatelji na dan prvenstva izuzimati ribu i ostalo. Organizator je za tri laureata fišijade, uz nagrade pokrovitelja, osigurao i novčane nagrade kako slijedi: 700,00 eura - za osvojeno prvo mjesto; 500,00 eura – za osvojeno drugo mjesto te 300,00 eura – za osvojeno treće mjesto.Turistička zajednica također poziva sve ugostitelje i pružatelje komplementarnih turističkih usluga (prodavatelji kokica, sladoleda i slično) zainteresirane za pružanje navedenih usluga tijekom fišijade, da interes za isto mogu iskazati u Turističkoj zajednici, Trg pobjede 28/1, u gore navedenom razdoblju ili pozivom na telefonski broj 035/ 447 721.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: