SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Stjepan Bošnjaković: ʺ Srednje škole od ponedjeljka prelaze na online nastavuʺ

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Stjepan Bošnjaković: ʺ Srednje škole od ponedjeljka prelaze na online nastavuʺ SB Online | Stjepan Bošnjaković: ʺ Srednje škole od ponedjeljka prelaze na online nastavuʺ

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Igor Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas je održana konferencija za novinare Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije.

Načelnik Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije Stjepan Bošnjaković:" Danas smo donijeli neke zaključke na sjednici Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije. radi se o prelasku nastave na C model odnosno na online nastavu. Nakon videokonferencije svih Hrvatskih župana, ministarstvom i s Vladom RH, nakon kontakta s ravnateljima svih škola danas donijeli zaključak kojim ćemo predložiti prelazak svih srednjih škola na području Brodsko-posavske županije a čiji je osnivač Brodsko-posavska županija prelazak na model C odnosno na online nastavu. Od ponedjeljka 14 prosinca do zaključno 18. siječnja.

Radi se o razdoblju od 35 kalendarskih dana a obuhvaća 8 radnih dana, 5 dana sljedećeg tjedna i tri dana pred početak zimskih praznika. danas će nadležne službe uputiti zahtjev prema Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Nije nam bilo lako donijeti ovakvu odluku, ona ima svoje pozitivne i negativne reperkusije znamo da je uvijek kvalitetniji oblik nastave u učionici nego online nastavi, a s obzirom na to da 60% naših srednjoškolaca putuje, da je prisutna velika interakcija a teško kontrolabilna u sredstvima javnog prijevoza autobusima i vlakovima, a s obzirom na epidemiološku situaciju donijeli smo ovakav zaključak i vjerujemo da će ga nadležno ministarstvo i potvrditi."

U posljednja 24 sata imamo 53 novooboljelih na području Brodsko-posavske županije istaknuo je dr. Cvitković


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: