SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Krao po trgovinama, spavao na kolodvorima, odavao se skitnji.....

SB Online | Krao po trgovinama, spavao na kolodvorima, odavao se skitnji..... SB Online | Krao po trgovinama, spavao na kolodvorima, odavao se skitnji.....

Fotografija nije povezana s događajem/Ilustracija

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Pixabay

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Slavonskom Brodu u Ulici Petra Svačića, dana 19. veljače, oko 12.10 sati, 47-godišnji državljanin Republike Bugarske je iz trgovine otuđio nekoliko prodajnih artikala, prošao pored blagajne bez plaćanja.

Na izlasku iz trgovine je zaustavljen od strane odgovorne osobe trgovine te je izvršeno obeštećenje. Policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja odgovornoj osobi uručili potrebite podatke radi eventualnog podnošenja privatne tužbe u vezi počinjenja kaznenog djela Krađe. Nadalje, policijski službenici su utvrdili da 47-godišnjak kod sebe nije imao valjanu stranu osobnu iskaznicu, koju je kao punoljetni državljanin države članice EGP-a dužan imati kod sebe i dati na uvid ovlaštenoj osobi te su istome uručili obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o državljanima država članica EGP-a i članova njihovih obitelji.

Također mu je uručen i obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira jer se odavao skitnji, odnosno u više navrata spavao u prostoru autobusnog i željezničkog kolodvora u Slavonskom Brodu. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: