SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Korizmena kampanja molitve za nerođene

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Đakovačko-osječak nadbiskupija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Korizmena kampanja molitve za nerođene SB Online | Korizmena kampanja molitve za nerođene

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Đakovačko-osječak nadbiskupija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Korizmena molitvena kampanja Inicijative “40 dana za život” započela je u Slavonskom Brodu na Čistu srijedu, 14. veljače. Tako su se desetu godinu zaredom vjernici Slavonskobrodskog dekanata pridružili molitvi za spas nerođenih.

 „Ako se ponizi moj narod na koji je prizvano ime moje  i pomoli se i potraži lice moje i okani se zlih putova, ja ću  ga tada uslišati s neba i oprostiti mu grijeh i izliječit ću mu zemlju“ (2 Ljet 7,14), geslo je ovogodišnje korizmene inicijative, koja je već od ranih jutarnjih sati okupila vjerne molitelje na štandu na Radničkom trgu kod Opće bolnice te je započela molitva za spas nerođenih.

Početak inicijative blagoslovio je vlč. Krunoslav Karas, duhovnik brodske kampanje. On je zahvalio moliteljima na njihovoj dosadašnjoj žrtvi i ljubavi koju su kroz devet godina pokazivali svojom konkretnom molitvom i djelima. Posvjestivši im moć molitve pozvao ih je da i dalje ustraju u tom plemenitom činu.

Molitelji su večer prije sudjelovali na misi u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći, koju je predvodio župnik Anđelko Cindori, a na kojoj su posebno molili Gospodina za uspješnost i ove kampanje. Na prigodnom štandu kod Opće bolnice bdijenje će biti svakoga dana od 7 do 19 sati, a petkom će biti noćno bdijenje. Kampanja će trajati do Cvjetnice, 24. ožujka.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.