SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Koncert nagrađenih učenika Glazbene škole oduševio Brođane

SB Online | Koncert nagrađenih učenika Glazbene škole oduševio Brođane SB Online | Koncert nagrađenih učenika Glazbene škole oduševio Brođane

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Koncertom u programu 35. Brodskoga glazbenog ljeta, spojivši natjecateljska postignuća i izvannastavne aktivnosti, učenici Glazbene škole Slavonski Brod pokazali su koliko važnu ulogu nose u izgradnji glazbenog života sredine u kojoj odrastaju. Brođani su s rado došli poslušati koncert. Učenici Glazbene škole Slavonski Brod i ove su školske godine sudjelovali su na natjecanjima mladih glazbenika, ostvarili odlične rezultate te se vratili u svoj grad s brojnim priznanjima i nagradama.

Po završetku školske godine 2023./2024. Glazbena škola Slavonski Brod može se pohvaliti svojim ponajboljim učenicima osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, koji su sudjelovali na 16 natjecanja s kojih su se vratili s 27 nagrada i priznanja u disciplinama duo harmonika, trio harmonika, flauta, violina, klavir, bisernica, brač, gitara, saksofon, pjevanje, zbor, a među njima je i Lovro Vujčić (3. r. OGŠ, mentorica Daria Tamara Rac) koji je osvojio prvu nagradu u disciplini solfeggio na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Sonus op. 8 u Križevcima.

Koncertom u programu 35. po redu Brodskoga glazbenog ljeta Glazbena škola Slavonski Brod nastavlja rasti i pomicati granice.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: