SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Javni poziv za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za instalaciju dizalica topline

SB Online | Javni poziv za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za instalaciju dizalica topline SB Online | Javni poziv za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za instalaciju dizalica topline

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Gerd Altmann/Pixabaz

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod je danas objavio Javni poziv za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za instalaciju dizalica toplina. Ovim javnim pozivom osigurava se provedba mjere 4.2. sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za instalaciju dizalica topline Akcijskog plana poboljšanja kvalitete zraka, a u cilju povećanja učinkovitosti postojećih sustava za grijanje te smanjiti potrošnju energenata i posljedično emisije onečišćujućih tvari.

Prihvatljivi korisnici su fizičke osobe – građani s prebivalištem na području Slavonskog Broda, a koji su vlasnici/suvlasnici postojećih obiteljskih kuća na području Slavonskog Broda. Po jednom zahtjevu dodjeljivat će se sredstva za pokriće opravdanih troškova izrade projektne dokumentacije za instalaciju dizalica topline, i to 50 %, ali ne više od 500 € s PDV-om. Opravdani troškovi su oni nastali nakon 1. siječnja 2024.godine, a sredstva će se dodjeljivat do kraja 2024.g. ili do iskorištenja raspoloživog iznosa ovisno o tome koji uvjet prije nastupi. Sve informacije o dokumentaciji potrebnoj za prijavu na ovaj javni poziv nalaze se na POVEZNICI.
Podsjećamo da su i dalje u tijeku prijave na Javni pozivi za:

- sufinanciranje izrade izvješća o energetskom pregledu i energetskog certifikata za obiteljske kuće i
- sufinanciranje priključka na plinsku mrežu.

Sve informacije o navedenim javnim pozivima mogu se dobiti u Upravnom odjelu za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša na telefonski broj 035/217 061 (kontakt osoba: Irena Matković, mag.ing.oecoing.).

Izvor:www.slavonski-brod.hr



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: