SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Javni poziv za podnošenje prijava za subvenciju javnog gradskog prijevoza

SB Online | Javni poziv za podnošenje prijava za subvenciju javnog gradskog prijevoza SB Online | Javni poziv za podnošenje prijava za subvenciju javnog gradskog prijevoza

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: autobusi.org

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod osigurava pravo na subvencionirani prijevoz umirovljenicima i osobama bez prihoda. Ženama od 60 godina, muškarcima od 65 godina.

Građani ovo pravo mogu ostvariti prijavom na Javni poziv, a obavijest o priznavanju prava dobit će nakon završetka obrade svih pristiglih prijava.
Prijave građana za subvenciju prijevoza zaprimaju se od 28. prosinca 2023. godine (četvrtak) do 12. siječnja 2024. godine (petak) na obrascu, koji se može dobiti u Pisarnici u zgradi Gradske uprave (Vukovarska 1, Slavonski Brod) ili putem elektroničkog obrasca dostupnog na web stranici Grada Slavonskog Broda.

Prijave se šalju preporučeno poštom na adresu: Grad Slavonski Brod, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Vukovarska 1, 35 000 Slavonski Brod s naznakom "za subvenciju prijevoza", a mogu se dostaviti i putem e-maila na adresu: drustvene.djelatnosti@slavonski-brod.hr.
Građani koji u navedenom periodu ne podnesu prijavu, prijavu će moći podnijeti i tijekom 2024. godine.

Podnositelji prijava, kojima je odobren subvencionirani prijevoz uz predočenje osobne iskaznice u siječnju 2024. godine, moći će kod prijevoznika preuzeti subvencioniranu kartu za mjesec siječanj 2024. 

Obrazac možete preuzeti OVDJE. 

Detalje o prijavi na javni poziv možete pogledati OVDJE.

Izvor:www.slavonski-brod.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: