SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Izazvao prometnu nesreću pa pobjegao

SB Online | Izazvao prometnu nesreću pa pobjegao SB Online | Izazvao prometnu nesreću pa pobjegao

PRIJE 6 MJESECI
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, 16. listopada u 17.20 sati u Slavonskom Brodu, u Ulici Ivana Velikanovića dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je jedan od sudionika napustio mjesto događaja. 

Policijski službenici su ubrzo pronašli 20-godišnjeg počinitelja koji je prouzrokovao prometnu nesreću. Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo tako što je 20-godišnjak izgubio nadzor nad vozilom, te udario u parkirani automobil na kolnom ulazu (vlasništvo 48-godišnjaka), nakon čega je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Daljnjim provjerama je utvrđeno da je 20-godišnjak upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i u vrijeme dok mu je  određena zabrana da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole do veljače 2025. godine. Nadalje, obzirom da je počinitelj prometni recidivist, odnosno učestali ponavljač istovrsnih prometnih prekršaja, isti je uhićen i priveden u policiju, te mu je sukladno zakonskim propisima privremeno oduzet automobil kojim je upravljao.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: