SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Ivan Ćosić, sin Pere Ćosića, ima novu funkciju

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: HGK

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Ivan Ćosić, sin Pere Ćosića, ima novu funkciju SB Online | Ivan Ćosić, sin Pere Ćosića, ima novu funkciju

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: HGK

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U Županijskoj komori Slavonski Brod održana je konstituirajuća sjednica Gospodarskog vijeća za mandatno razdoblje 2024. – 2028, na kojoj su uz članove vijeća imenovani predsjednik i zamjenik predsjednika. Za novog predsjednika GV izabran je Ivan Ćosić, direktor tvrtke Brodska posavina.

"Prije svega svim članovima Gospodarskog vijeća zahvaljujem na povjerenju i radujem se nastavku suradnje, koja nosi i mnoštvo odgovornosti u ovim izazovnim vremenima. Unatoč tome, nastavit ćemo raditi na korist i dobrobit ovog područja, posebice naših poduzetnika i gospodarstvenika, te u novom sastavu koji predstavlja spoj mladosti i iskustva, i dalje biti na usluzi i pomoći svima njima, u suradnji s Brodsko posavskom županijom, školama kao i ostalim institucijama značajnima za županijski razvoj gospodarstva i poduzetništva", istaknuo je Ćosić. Za zamjenika predsjednika Gospodarskog vijeća izabran je Ivan Šimić, direktor poduzeća Clarum.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović naglasio je ključne izazove s kojima se susreće gospodarstvo te istaknuo važnost Gospodarskog vijeća kao strateškog tijela koje će pridonijeti donošenju odluka ključnih za razvoj gospodarstva.

"Istaknuo bi također i nužnost zajedničkog rada, dijaloga između različitih sektora gospodarstva te promicanja inovacija i održivog razvoja, te važnost suradnje i zajedničkog djelovanja u cilju poticanja gospodarskog rasta i razvoja", istaknuo je je predsjednik Burilović.

Inače, prema podacima Državnog zavoda za statistiku Brodsko-posavska županija je u 2022. i 2023. godini zabilježila veliki napredak u gospodarskom sektoru i rast prosjeka plaća, koji je, prema istom izvoru, u 3. kvartalu 2023. godine bio najviši u Republici Hrvatskoj.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.