SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

IMA OZLIJEĐENIH: Nesreća u centru Sl. Broda, policija objavila detalje

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | IMA OZLIJEĐENIH: Nesreća u centru Sl. Broda, policija objavila detalje SB Online | IMA OZLIJEĐENIH: Nesreća u centru Sl. Broda, policija objavila detalje

Policija iznjela nove detalje o premlačivanju u Slavonskom Brodu

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer, 29. veljače oko 11.20 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju ulice Đuro Pilar i prilaznog kolnika Naselja Slavonija I, dogodila se prometna nesreća s teško ozlijeđenim biciklistom. 

Očevidom je utvrđeno da se 44-godišnjak kretao teretnim automobilom prilaznim kolnikom Naselja Slavonija I prema raskrižju s ulicom Đure Pilara, dok se kolnikom ulice Đ. Pilara od istoka u smjeru zapada kretao 62-godišnji vozač bicikla. Do prometne nesreće je došlo jer se 44-godišnjak dolaskom na cestu s prednošću prolaska nije zaustavio već je ušao u raskrižje skrećući u desno a da prethodno nije propustio biciklista, nakon čega je biciklist udario u bočnu stranu teretnog automobila i pao na kolnik. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 62-godišnjak, isti je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici „dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu. Protiv 44-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.