SB Online

IGRE FOTELJAMA: Poznato je tko je novi Dusparin pročelnik

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | IGRE FOTELJAMA: Poznato je tko je novi Dusparin pročelnik SB Online | IGRE FOTELJAMA: Poznato je tko je novi Dusparin pročelnik

Ivan Holik, u pročelničku fotelju dolazi ni manje ni više nego iz svima znane Ustanove za gospodarenje športskim objektima. Podsjetimo u istoj toj Ustanovi, slobodno možemo reći, koja služi za zapošljavanje osoba bliskih Gradskoj upravi, radi i muž zamjenice gradonačelnika

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: SBOnline

Poznato je tko mijenja sada već bivšu pročelnicu za društvene djelatnosti u slavonskobrodskoj Gradskoj upravi, a još zanimljivija je informacija s kojeg radnog mjesta sjeda u funkciju privremenog pročelnika.

Privremeni pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti postao je Ivan Holik, a bivša pročelnica Zlatarević ostala je raditi u tom odjelu i to kao viša stručna suradnica za zdravstvo, socijalnu skrb i neprofitne organizacije, potvrdila je to za SBOnline osoba bliska zamjenici gradonačelnika Marini Martić Puača.

Ivan Holik, u pročelničku fotelju dolazi ni manje ni više nego iz svima znane Ustanove za gospodarenje športskim objektima. Podsjetimo u istoj toj Ustanovi, slobodno možemo reći, koja služi za zapošljavanje osoba bliskih Gradskoj upravi, radi i muž zamjenice gradonačelnika, koji je kažu nam upućeni odigrao veliku ulogu u imenovanju Holika za pročelnika, ali tamo je kao ravnatelj zaposlen i obiteljski i politički važna osoba pročelnice Majetić.

Upućeni tvrde kako je imenovanje Holika upravo jedan od razloga da se Stefanoviću 'očisti put', jer upravo je Holik svojedobno obnašao funkciju vršitelja dužnosti Ustanove, pa se neki, kako nam tvrde naši izvori, pribojavaju da bi mogao ugroziti Stefanoviću fotelju.

Ostaje za vidjeti koliko će dugo ovaj pročelnik ostati u svojoj fotelji.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.