SB Online

IDE DOKLE IDE: Na čelne pozicije u Slavonskom Brodu samo rodbina dolazi u pitanje

PRIJE 2 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 11928

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | IDE DOKLE IDE: Na čelne pozicije u Slavonskom Brodu samo rodbina dolazi u pitanje SB Online | IDE DOKLE IDE: Na čelne pozicije u Slavonskom Brodu samo rodbina dolazi u pitanje

PRIJE 2 MJESECA
SBONLINE
PRIKAZA: 11928

I ako je često ne možete vidjeti u medijima, vjerojatno zato što ima izuzetno dobar vokabular za jednu zamjenicu gradonačelnika, izgleda da se Marina Martić Puača dobro snalazi u političkim igrama odnosno kada je riječ o Slavonskom Brodu i igricama.

Naime, u Slavonskom Brodu djeluje Ustanova za gospodarenje športskim objektima. Radi se o jednoj lijepoj prije svega rodbinskoj Ustanovi.

Kada je riječ o prvom čovjeku iste te Ustanove, poznato je, radi se o Miroslavu Stefanoviću koji je obiteljski povezan s alfom i omegom Grada Slavonskog Broda odnosno Ankicom Majetić, no poštena pročelnica koja drma gospodarstvom grada sada nije tema.

Upravo u toj Ustanovi za gospodarenje športskim objektima zaposlen je ni manje ni više već muž zamjenice gradonačelnika Slavonskog Broda. I to prema dostupnim informacijama radi za lijepu plaću koja je nešto viša od tisuću eura.

Da bi potvrdili ono da se zamjenica gradonačelnika dobro snalazi, govori i činjenica da je krajem travnja upravo Marin Martić Puača donijela odluku o razrješenje i imenovanju člana Upravnog vijeća Ustanove gdje joj je muž zaposlen.

Naime, Ivana Katušića u Upravnom vijeću zamijenio je Robert Duspara.

Ali nemojte se zavaravati, uvjereni smo kako se za nedjeljnim obiteljskim stolom naše zamjenice gradonačelnika nije dogovarao novi član Upravnog vijeća.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.