SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

I ako je tek došao s mora, novi problemi za Dusparu: Nova pobuna roditelja, hoće li sva brodska djeca krenuti u ponedjeljak u školu?

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: L.S.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | I ako je tek došao s mora, novi problemi za Dusparu: Nova pobuna roditelja, hoće li sva brodska djeca krenuti u ponedjeljak u školu? SB Online | I ako je tek došao s mora, novi problemi za Dusparu: Nova pobuna roditelja, hoće li sva brodska djeca krenuti u ponedjeljak u školu?

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: L.S.

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U ponedjeljak bi trebala započeti nova školska godina, no kako stvari stoje upitno je hoće li sva slavonskobrodska djeca krenuti u školu. 

Kontaktiralo nas je nekoliko roditelja Osnovne škola Blaž Tadijanović u Podcrkavlju s informacijom da uopće ne znaju hoće li svoju djecu poslati u školu. Za podsjetiti je, kako je u velikom nevremenu koje je zahvatilo između ostalog i našu županiju među najviše stradalim objektima upravo njihova škola.

Ravnateljica je nekoliko dana nakon nevremena, odnosno kada je školu posjetio ministar Radovan Fuchs, kazala kako je otišao krov, kako je stradala većina drvene građe, te da je voda prošla kroz sve otvore, od ventilacija do stropnih prozora. 

Kako nam roditelji kažu, stekao se dojam, a upravo to je prema njihovim riječima najveći problem,  da  ravnateljica nema apsolutno nikakvi utjecaj u vezi novonastale situacije. 

"Podvinjci žele da njihova djeca, dok traje obnova naše škole, budu prva smjena, a naša djeca da cijelo vrijeme budu druga smjena. Normalno bi bilo da se smjene mijenjaju iz tjedna u tjedan, a ovako naša djeca uopće ne bi imala život, s obzirom na to da su sve izvannastavne aktivnosti u popodnevnim satima", govore nam nezadovoljni roditelji čija bi djeca zbog obnove njihove škole od ponedjeljka trebali krenuti u matičnu školu u Podvinje. 

Kako smo doznali od roditelja, danas bi se u popodnevnim satima trebao održati veliki sastanak roditelja na kojem će biti donesena odluka, hoće li oni uopće svoju djecu u ponedjeljak poslati u školu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.