SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Hoteli Stupnički dvori i Kralj Tomislav dobivaju novac za kupovinu opreme

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Arhiva

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Hoteli Stupnički dvori i Kralj Tomislav dobivaju novac za kupovinu opreme SB Online | Hoteli Stupnički dvori i Kralj Tomislav dobivaju novac za kupovinu opreme

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Arhiva

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ministarstvo turizma i sporta donijelo je Odluku o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih potpora temeljem Programa Konkurentnost turističkog gospodarstva za ovu godinu, kojom se dodjeljuju potpore za 325 projekata u ukupnom iznosu od 3,4 milijuna eura.
Svi projekti trebaju doprinijeti podizanju konkurentnosti turističkog gospodarstva, a program u središte pozornosti stavlja zelenu i digitalnu tranziciju poduzetnika u sektoru turizma kroz razvoj održivih turističkih proizvoda, poboljšanje procesa u ugostiteljskom poslovanju prihvatljivih za okoliš, kružno gospodarstvo, povećanje energetske učinkovitosti, pristupačnost i inovativnost u poslovnim procesima. Korisnici bespovratnih potpora su subjekti malog gospodarstva, registrirani za ugostiteljske i turističke djelatnosti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva.
Kroz jednu mjeru podupiru se ulaganja u energetski učinkovitu materijalnu imovinu i zelenu tranziciju, te digitalizaciju i unaprjeđenje radnih procesa postojećih hotela što se odnosi na hotel, hotel baštinu, difuzni hotel, aparthotel, turističko naselje, turističke apartmane, pansion, lječilišne vrste hotela i integralni hotel, a potporu će dobiti 133 prijavitelja u ukupnom iznosu od 1,7 milijuna eura.
Na području Brodsko-posavske županije sredstva u iznosu od 14,5 tisuća eura će dobiti tvrtka Galić doo iz Kutjeva. Ova potpora usmjerena je za nabavu kuhinjske opreme za hotel Stupnički dvori u Brodskom Stupniku, a taj hotel djeluje u sastavu navedene tvrtke.
Pored toga Hotel Kralj Tomislav u Novoj Gradiški dobiva 13,5 tisuća eura namijenjenih za kupovinu sustava solarne elektrane i kuhinjske opreme.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.