SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Grad službeno objavio: Poznato s kim je Duspara popio jutarnju kavu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Grad službeno objavio: Poznato s kim je Duspara popio jutarnju kavu SB Online | Grad službeno objavio: Poznato s kim je Duspara popio jutarnju kavu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Grad Sl. Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jutarnju kavu gradonačelnik Mirko Duspara popio je s Gordanom Mišković, predsjednicom udruge Loco-Moto, članicom udruge Danijelom Uljatovski, izvršnom direktoricom udruge Valentinom Štivičić te pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ivanom Holikom.

Nakon zatraženog prijema gradonačelnik je u kratkom vremenu izdvojio vrijeme za aktivnu brodsku udrugu kako bi saslušao probleme vezane za stambeno zbrinjavanje osoba s invaliditetom.

Predsjednica udruge iskazala je nadu da će se graditi više pristupačnih zgrada kako bi osobe s invaliditetom imale dostojanstven život i bili što više uključeni u zajednicu.

Svjestan problematike gradonačelnik je dodao da aktualnim demografskim mjerama Grad gradi stanove za mlade obitelji, a u sklopu tih zgrada rade se i prilagođeni stanove za osobe s invaliditetom.

Udruga Loco-Moto ove godine slavi 40 godina postojanja, a pročelnik Ivan Holik pohvalio je parasportaše iz udruge te im zaželio još sjajnih rezultata.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.