SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Grad Slavonski Brod dobio sudski spor vezano za Lidl u Osječkoj ulici

SB Online | Grad Slavonski Brod dobio sudski spor vezano za Lidl u Osječkoj ulici SB Online | Grad Slavonski Brod dobio sudski spor vezano za Lidl u Osječkoj ulici

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Hrvatska pošta

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod u više navrata je na gradskim vijećima bio prozvan kako će platiti ogromnu štetu nanesenu u predmetu ishođenja uporabne dozvole za trgovinu prehrambene robe u Osječkoj ulici koju je tvrtka Rimc d.o.o. podnijela zahtjev za uporabnu dozvolu.

Gradski odbor odbio je izdavanje uporabne dozvole budući da se u dokumentaciji pojavio dio dokumentacije za rekonstrukciju dijela državne ceste za koju nikada nije izdana građevinska dozvola. Ministarstvo graditeljstva poništilo je gradsko rješenje o odbijanju te izdalo uporabnu dozvolu za izgradnju trgovine i rekonstrukciju dijela državne ceste. Rimc d.o.o. podnio je zahtjev za isplatu nastale štete.

U prilogu rješenja vidi se da je odbijen tužbeni zahtjev za isplatu iznosa od 136.347,47 kn sa zateznim kamatama. Naloženo je tužitelju u roku od 15 dana nadoknaditi tuženiku trošak parničkog postupka. Odluku je donio Visoki trgovački sud RH, a time je potvrđena presuda Trgovačkog suda u Osijeku. Cijelo rješenje možete pročitati OVDJE.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: