SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Grad otkrio kako je pročelnica Zlatarević dala otkaz: Još se ne zna tko će je zamijeniti

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: L.S./SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Pročelnica Zlatarević poznata je široj javnosti kao ustrajna, vrijedna, požrtvovna i osoba puna razumijevanja. U prilog tome govore i pozitivni komentari sugrađana na njezin rad, ali i tuga zbog njezinog odlaska. Teško da se teško može povjerovati da je “tek tako” donijela ovako važnu životnu odluku. Pokušava li Grad zataškati pravi razlog ili odnose u Upravi, ostaje nam na razmišljanje

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: L.S./SBOnline

Pročelnica Vesna Zlatarević podnijela je zahtjev za otkazom iz osobnih razloga, potvrdili su za SBOnline iz Grada Slavonskog Broda.

Podsjetimo, ranije smo pisali kako je jedna od najbližih suradnika gradonačelnika Mirka Duspare početkom mjeseca dala otkaz, a kako nam govore izvori iz Ureda gradonačelnika njezin otkazni rok treba istječi početkom idućeg mjeseca.Pročelnica Zlatarević poznata je široj javnosti kao ustrajna, vrijedna, požrtvovna i osoba puna razumijevanja. U prilog tome govore i pozitivni komentari sugrađana na njezin rad, ali i tuga zbog njezinog odlaska. Teško da se teško može povjerovati da je “tek tako” donijela ovako važnu životnu odluku. Pokušava li Grad zataškati pravi razlog ili odnose u Upravi, ostaje nam na razmišljanje.

"Kako pročelnica Vesna Zlatarević još uvijek obnaša svoju funkciju, i dalje nije poznato tko će ju zamijeniti", kazali su nam iz Grada.Isto tako zanimljiva je informacija da je Grad Slavonski Brod odmah nakon otkaza pročelnice Zlatarević raspisao natječaj za tri radna mjesta, i to sva tri upravo u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, dok je jedan ranije raspisan.

"Posao pročelnika je zahtjevan i složen i Grad Slavonski Brod ne može utjecati na osobne odluke pojedinca", zaključili su iz Grada.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.