SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Evo što je poznati Ivica Olić jučer u Slavonskom Brodu rekao medijima

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Evo što je poznati Ivica Olić jučer u Slavonskom Brodu rekao medijima SB Online | Evo što je poznati Ivica Olić jučer u Slavonskom Brodu rekao medijima

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Jučer je, kako smo već i pisali u posjeti Slavonskom Brodu bio svima poznati Ivica Olić. Bila je to prilika za druženje, mi vam prenosimo cijeli intervju Ivice s brodskim medijima.

"Nakon zadnjih rezultata koji su nam bili, onako kako smo i planirali, sedam bodova, bez primljenog gola, moramo biti jako zadovoljno s obzirom na to da imamo dosta i novih i mladih igrača. Sada već mjesec dana poslije nas čekaju dvije druge utakmice koje su također važne, one nose šest bodova, Cipar je možda najlakši protivnik na papiru, međutim u prošlosti smo vidjeli kada se ekipe podcijene kako znaju teše utakmice biti, tako da idemo dobiti tu utakmicu s Ciprom.

Onda slijedi Slovačka u Slavoniji, vraćamo se tu, tu nas vežu dobre uspomene, uvijek je stadion dobro popunjen, Slavonci voli i žele doći na utakmicu, vidjeti Hrvatsku, ne sumnjam da će u Osijeku biti pun stadion, da će biti pravo navijanje i da ćemo pobijediti Slovačku", rekao je Olić na pitanja u vezi reprezentacije.

"Pohvalio sam danas i gradonačelnika s obzirom na to da je napravio sjajne stvari, ta dva terena koja će prije svega djeci, budućim generacijama sigurno donijeti jako puno koristi, nakon svih ovih priča, mislim da je to najveća priča. Ta dva terena izgledaju sjajno.

Drago mi je da je to Marsonia dobila, s tim još jednom treba pohvaliti gradonačelnika, to nije mala stvar, napraviti takav sportski sadržaj, to mi je drago. Siguran sam da će u budućnosti biti, s takvim uvjetima, novi Mandžukići i Olići i da će Brod i okolica biti ponosni na te igrače", rekao je Olić komentirajući situaciju u svojoj Marsi. 

"S obzirom na to da ovaj kraj jako dobro znam, tu sam u blizini i živo, poprima taj gušt da izgleda kao u Bavarskoj, to mi se sviđa jer sam i tamo proveo dio života, sigurno je jedna lijepa stvar ovaj Biergarten" kazao je Ivica Olić.

Novinari su upitali Olića kada je zadnji put pecao u Davoru: "Prije mjesec dana kada sam bio na odmoru, toga se držim, kada god dođem i imam slobodno vrijeme, vrlo rado idem", kazao je Olić za krajOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: