SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

DVA BROĐANINA PRAVILA NERED NA BENZINSKOJ: Vrijeđali zaposlenice, jednu uhvatili za stražnjicu

SB Online | DVA BROĐANINA PRAVILA NERED NA BENZINSKOJ: Vrijeđali zaposlenice, jednu uhvatili za stražnjicu SB Online | DVA BROĐANINA PRAVILA NERED NA BENZINSKOJ: Vrijeđali zaposlenice, jednu uhvatili za stražnjicu

PRIJE 2 GODINE
TEKST: danica.hr/Danica.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Mario (27) i Zlatko (48) proglašeni su krivima i osuđeni zbog rusvaja kojeg su napravili iza ponoći na benzinskoj.

Prema presudi, oni su u kolovozu oko pola sata iza ponoći na benzinskoj postaji Ine u Slavonskom Brodu narušavali javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju te su vikali i galamili pa se svađali s kupcima i zaposlenicama benzinske postaje, piše portal Danica.hr.

“Tom prilikom su dvije zaposlenice vrijeđali riječima: Nikoga se ne bojimo, zovite koga hoćete, zovite šefove, mi nismo pi… ako smo sa sela!

Direktor vam je rekao da morate sjesti s nama za stol i da je on neki kur… od direktora njega bi morali slušati”, navodi se u presudi.

Osim presude za remećenje javnog reda, Zlatko je zaradio i kaznenu prijavu jer je jednu od djevojaka uhvatio za stražnjicu. Mario svoju obranu pred prekršajnom sutkinjom nije iznosio, a Zlatko je sve priznao i zamolio blažu kaznu jer je oženjen i ima djecu.

“Bio sam jako pijan i došao sam s Mariom na benzinsku na piće. Bili smo bezobrazni i vikali i vrijeđali dvije zaposlenice. Žao mi je zbog svega, a povod je bio što cure nisu htjele sjesti s nama na piće.

Točno je da je protiv mene podnesena i kaznena prijava jer sam jednu zaposlenicu uhvatio i dodirnuo za stražnjicu. Nisam kažnjavan dosad, radim i imam obitelj, kajem se zbog svega i više to neću nikad činiti”, skrušeno se branio Zlatko pred sutkinjom.

Obojica na koncu moraju platiti po 760 kuna kazne te po 100 kuna troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti, piše Danica.hr.

(IZVOR: www.danica.hr)Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: