SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Drama na benzinskoj u Sl. Brodu: Morala doći i policija

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Drama na benzinskoj u Sl. Brodu: Morala doći i policija SB Online | Drama na benzinskoj u Sl. Brodu: Morala doći i policija

Prouzrokovao prometnu nesreću i pobjegao, no policija gu ubrzo pronašla

Protiv muškaraca u dobi od 35 i 28 godina slijedi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje su jučer oko 23:15 sati zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira na benzinskoj postaji na području Slavonskog Broda.
Provedenim istraživanjem je utvrđeno da je 28-godišnjak vrijeđao 17-godišnjaka koji je bio u društvu s 25-godišnjakom. Nakon što je 25-godišnjak upozorio 28-godišnjaka na ponašanje, na istoga je fizički nasrnuo 35-godišnjak koji se također nalazio na benzinskoj postaji.
Policijski službenici su alkotestirali navedene osobe, te je u organizmu 28-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 2,31 promil, a kod 35-godišnjaka 1,72 promila.
Protiv muškaraca u dobi od 35 i 28 godina slijedi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Također je uručen prekršajni nalog djelatnici ugostiteljskog objekta u sklopu benzinske postaje, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (davanje alkoholnih pića pijanim osobama).


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.