SB Online

DOŠAO KOD NAS RADIT PROBLEME: Požežanin na meti brodske policije

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | DOŠAO KOD NAS RADIT PROBLEME: Požežanin na meti brodske policije SB Online | DOŠAO KOD NAS RADIT PROBLEME: Požežanin na meti brodske policije

Policija mu oduzela automobil

Tijekom vikenda policijski službenici su u od dvojice recidivista privremeno oduzeli automobile

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: PU brodsko-posavske
FOTO: Arhiv

Naime, u subotu 18. studenoga, oko 14:15 sati policijski službenici su u Slavonskome Brodu u Ulici Stjepana Radića zaustavili i kontrolirali osobni automobil požeški registracijskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak.

Policijski službenici su utvrdili kako 21-godišnjak upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, te da nije imao upaljena dnevna ili kratka svijetla niti je bio vezan sigurnosnim pojasom.

Daljnjim provjerama je utvrđeno da je 21-godišnjak prometni recidivist, odnosno učestali ponavljač prometnih prekršaja te mu je sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama privremeno oduzet automobil. Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog zbog prometnih prekršaja.

Nadalje, jučer, 19. studenoga oko 23:40 sati pripadnici Interventne jedinice policije su u Slavonskom Brodu u Ulici Petra Krešimira IV zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnjak.

Kontrolom vozača je utvrđeno da isti nema kod sebe vozačku dozvolu, a daljnjim provjerama je utvrđeno da upravlja vozilom iako ima izrečenu zabranu upravlja motornim vozilima.

Također je provjerama potvrđeno da je isti prometni recidivist, te mu je sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama privremeno oduzet automobil.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.