SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Donirana oprema za Odjel pedijatrije OB-a „Dr. Josip Benčević“

SB Online | Donirana oprema za Odjel pedijatrije OB-a „Dr. Josip Benčević“ SB Online | Donirana oprema za Odjel pedijatrije OB-a „Dr. Josip Benčević“

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Grad Slavonski Brod
FOTO: Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Danas je gradonačelnik Mirko Duspara donirao novu opremu Odjelu za pedijatriju Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu. Riječ je o opremi vrijednoj 36.039,75 eura, a koja se sastojala od četiriju dječjih krevetića na električni pogon, deset noćnih ormarića i četiriju stolova za pregled pacijenata.

Tijekom 2023. godine kroz polikliničko-konzilijarnu djelatnost pregledano je oko 22000 djece, u dnevnoj je bolnici liječeno oko 850 djece te je hospitalizirano i liječeno oko 1120 djece. Stoga, Grad Slavonski Brod nastoji donacijom poboljšati i osuvremeniti uvjete rada svih djelatnika Odjela za pedijatriju za uspješno i kvalitetno liječenje najmlađih sugrađana.

Također, Grad Slavonski Brod kontinuirano se zalaže za poboljšavanje uvjeta i kvalitetu rada slavonskobrodske bolnice te su i ranijih godina pojedinim odjelima dodjeljivane prijeko potrebne opreme, poput opremanja ambulante za liječenje skolioze, donacije telemetrijskog monitoring sustava Odjelu za kardiologiju, mikrobiološkog zaštitnog kabineta Odjelu za hematologiju i onkologiju, klima uređaja Odjelu za pulmologiju i rodilištu te medicinske opreme Zavodu za hitnu medicinu Brodsko-posavske županije, Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu i Odjelu ortopedije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: