SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

DONESENA ODLUKA: Evo koji brodski studenti su dobili besplatan vlak

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: Brodsko-posavska županija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | DONESENA ODLUKA: Evo koji brodski studenti su dobili besplatan vlak SB Online | DONESENA ODLUKA: Evo koji brodski studenti su dobili besplatan vlak

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: Brodsko-posavska županija

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Župan Brodsko-posavske županije, u okviru realizacije Pilot projekta povoljnijeg prijevoza  redovitih studenata, donio je Odluku o sufinanciranju troškova javnog prijevoza vlakom redovnih studenata  s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije. 

Brodsko-posavska županija u potpunosti će sufinancirati prijevoz  vlakom redovnih studenata  s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije  za 2024. godinu, koji redovito studiraju na području Republike Hrvatske, a prema popisu koji je sastavni dio Odluke.

 Prijevoz obuhvaća neograničena svakodnevna putovanja vlakom od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i povremena putovanja, kao što su jednodnevni izleti, odlasci liječniku, odlasci na ljetovanje i druga putovanja, isključivo u 2. razredu redovnih vlakova na području Republike Hrvatske.

Putničke blagajne prijevoznika ispostavljat će pojedinačne studentske karte na osnovu važeće pametne kartice s potrebnim profilom koju studenti kupuju o svome trošku temeljem potvrde obrazovne ustanove i identifikacijskog dokumenta kojim se potvrđuje prebivalište na području Županije. Za ostvarivanje prava na sufinanciranje od strane Brodsko-posavske županije redoviti studenti dostavljaju i potvrdu Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu.

Prijevozne karte ispostavljaju isključivo putničke blagajne kolodvora Slavonski Brod, Nova Gradiška, Nova Kapela/Batrina, Okučani, Strizivojna /Vrpolje, Požega, Osijek, Split, Rijeka, Karlovac, Varaždin i Zagreb GK.

Redovnim studentima koji su ostvarili pravo na sufinanciranje troškova javnog prijevoza vlakom potvrde će biti dostavljene na adresu prebivališta.

Odluku i popis studenata koji ostvaruju pravo na sufinanciranje možete preuzeti na povezniciOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.