SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Cijela drama odvijala se na Jelasu. Prometni policajci na visini zadatka

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Cijela drama odvijala se na Jelasu. Prometni policajci na visini zadatka SB Online | Cijela drama odvijala se na Jelasu. Prometni policajci na visini zadatka

PRIJE 1 GODINU
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Policija je izvijestila kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom za kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet droga, prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, te za kojim su bile raspisane tri potrage.

"Naime, u četvrtak, 16. ožujka, u popodnevnim satima policijski službenici su na ulici u Slavonskom Brodu zatekli 26-godišnjaka, kojom prilikom je isti ugledavši policijske službenike pokušao pobjeći, no ubrzo je uhićen i savladan uz uporabu sredstava prisile, kod osumnjičenog je pronađeno 2,6 grama droge marihuana. Daljnjim provjerama utvrđeno je kako je za istim raspisana potraga od Postaje prometne policije Slavonski Brod zbog nemogućnosti uručenja prekršajnog nalog, te potrage radi uhićenja koje su raspisane od Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje i od Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Služba općeg kriminaliteta", kazali su iz policije.

Kako je SBOnline doznao sve se dogodilo na Jelasu, a policijski službenik uočio je 26-godišnjeg mladića koji je bio sumnjiv i koji je pokušao pobjeći, ali policajac je za njim trčao gotovo 500 metara te ga je uspio uloviti. Ovo je još jedna od pokazatelja kako je fizička spremnost slavonskobrodskih policajca na vrhunskoj razini.

"Nadalje, jučer, 17. ožujka temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu izvršena je pretraga stana na području Slavonskog Broda kojeg koristi osumnjičeni 26-godišnjak. Tijekom pretrage pronađeno je 684,64 grama droge marihuana, 572,43 grama droge amfetamin, 163 tablete droge MDMA, 9 grama droge kokain, 277,05 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tri digitalne vage s tragovima droge i jedan mobitel s pripadajućom SIM karticom i 3 lovačke patrone cal. 20", kazali su iz policije.

Jučer 17. ožujka u 18:30 sati 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.