SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Česi u Pilarevoj ulici pokušali pobjeći policiji

SB Online | Česi u Pilarevoj ulici pokušali pobjeći policiji SB Online | Česi u Pilarevoj ulici pokušali pobjeći policiji

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prilikom obavljanja aktivnosti sprječavanja prekršaja i kaznenih djela na području Slavonskog Broda, policijski službenici mobilnog tima Policijske uprave brodsko-posavske, dana 29. listopada, u 14.25 sati, u Pilarevoj ulici, kontrolirali su dvojicu državljana Republike Češke u dobi od 18 i 19. Pritom su policijski službenici od 19-godišnjaka oduzeli 1,12 grama droge marihuane, a koji je pokušao pobjeći policijskim službenicima, no spriječen je u bijegu i priveden u policijsku postaju.

Nadalje, 18-godišnjak je vikao i galamio, vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike, koji je također pokušao pobjeći u čemu su ga policajci spriječili, te je prilikom privođenja pružao aktivan otpor. Prilikom pregleda kod 18-godišnjaka je pronađen i oduzet predmet pogodan za nanošenje ozljeda (preklopni nož). Nadalje, 18-godišnjaka su pregledali liječnici koji su konstatirali da nema ozljeda. Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge, dok protiv 18-godišnjaka podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te mu je izdan prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: