SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Brodsko-posavska policija otkrila da su neki kafići ipak radili. Više od 100 osoba kršilo mjeru samoizolacije

SB Online | Brodsko-posavska policija otkrila da su neki kafići ipak radili. Više od 100 osoba kršilo mjeru samoizolacije SB Online | Brodsko-posavska policija otkrila da su neki kafići ipak radili. Više od 100 osoba kršilo mjeru samoizolacije

PRIJE 3 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na jučerašnjoj konferenciji za medije Stožera civilne zaštite BPŽ i predstavnik PU brodsko-posavske iznio je svoje podatke

"Naši podaci su uglavnom statistički, mi se baziramo najvećim dijelom svoga rada na izvješćivanje o statistici i brojkama, pa vas mogu izvijestiti da je trenutno u našim evidencijama, u Covid evidencijama se nalazi 1750 osoba o čega 510 osoba koje imaju izrečenu mjeru covid liječenje kod kuće.

Sukladno tim brojkama mi smo proveli i nadzore, tako smo do sada imali više od 6300 nadzora, pri čemu smo utvrdili da 132 osobe nisu poštivale izrečeni mjeru samoizolacije, a za te osobe smo utvrdili da su kršile i mjeru liječenje kod kuće.

Što se tiče primjene odluke o zabrani rada ugostiteljskih objekata od 18. studenog, mi smo kroz redovan policijski rad do sada izvršili nadzor, za više od 2500 ugostiteljskih objekata kroz dane, te smo utvrdili samo u dva slučaja da ugostiteljski objekti nisu poštivali navedenu odluku, te smo protiv vlasnika tih ugostiteljskih objekata podnijeli odgovarajuće mjere.

Što se tiče izmjena zakon zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, od 5. prosinca, mogu reći da smo mi poduzimamo mjere, tako smo na našim cestama postavili kontrolne točke, te smo kontrolirali više od 800 osoba, pri čemu je utvrđeno da samo jedna osoba nije poštivala izrečenu mjeru samoizolacije.

U ovome trenutku imamo 27 policijskih službenika s covid mjerom, od čega 10 liječenje kod kuće, i 17 ima izrečenu mjeru samoizolacije", izvijestio je na jučerašnjoj konferenciji za medije ispred PU brodsko-posavske Mijo Kršić.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: