SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Brodski rektor kao ’pijani milijarder’? Potrošio više od milijun tadašnjih kuna na hranu i putovanja

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: SBOnline

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | Brodski rektor kao ’pijani milijarder’? Potrošio više od milijun tadašnjih kuna na hranu i putovanja SB Online | Brodski rektor kao ’pijani milijarder’? Potrošio više od milijun tadašnjih kuna na hranu i putovanja

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: SBOnline

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Još za vrijeme dok je predsjednik Vlade bio Zoran Milanović, odnosno davne 2015. godine Hrvatski sabor donio je Zakon o osnivanju Sveučilišta u Slavonskom Brodu.

Vlada Republike Hrvatske je na svojoj sjednici održanoj 25. lipnja 2020. donijela rješenjeo imenovanju prof. dr. sc. Ivana Samardžića privremenim rektorom Sveučilišta u Slavonskom Brodu.

Sveučilište u Slavonskom Brodu dana 3. kolovoza 2020. upisano je u sudski registar s kojim danom je započelo svoje djelovanje.

Nažalost, prema dostupnim podacima Ministarstva financija vidljivo je kako Sveučilište u Slavonskom Brodu troši ogromne novce. Za što? Pogađate reprezentaciju i službena putovanja.

Za službena putovanja u 2021. I 2022. godini naše je Sveučilište potrošilo 1.110.852,05 kuna. S druge strane u iste dvije godine na reprezentaciju potrošeno je 195.153,94 kuna.

Bit ce zanimljivo za vidjeti tko je od brodskih profesora potrošio najviše na putovanja i gdje, a dok se to provjerava vi prosudite je li brodsko Sveučilište ipak troši više novaca od onoga što je potrebno.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.