SB Online

Brodska policija zadržala muškarca, objavili zašto

PRIJE 1 GODINU
PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 1588

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

SB Online | Brodska policija zadržala muškarca, objavili zašto SB Online | Brodska policija zadržala muškarca, objavili zašto

PRIJE 1 GODINU
PU BRODSKO-POSAVSKA
PRIKAZA: 1588

U nastavku kontinuiranih nadzora prometa tijekom vikenda, prometni policajci su dana 18. rujna, u 22.35 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Eugena Kumičića, kontrolirali 48-godišnjeg vozača bicikla. Utvrdili su da isti upravlja biciklom bez reflektirajućeg prsluka. Na prednjoj strani bicikla nije imao propisano bijelo svjetlo, niti crveno svjetlo sa stražnje strane bicikla. Također se nije kretao obilježenom biciklističkom stazom već kolnikom ulice. Alkotestom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2,07 promila. Policijski službenici su biciklistu zadržali u službenim prostorijama do otriježnjenja, te protiv njega podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Također se u nedjelju (18. rujna, u 13.15 sati), u Vrpolju, na raskrižju Ulica bana J. Jelačića i braće Radića dogodila prometna nesreća koju je prouzrokovao 67-godišnjak upravljajući automobilom s 2,03 promila alkohola u organizmu. Alkoholizirani vozač je ušao u raskrižje ne propustivši osobni automobil kojim je upravljala 18-godišnjakinja, te je došlo do udara jednog automobila u drugi. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a vozača su policajci zadržali u policiji na otriježnjenju, te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. 

Policijski službenici nastavljaju sa pojačanim nadzorima prometa, te sudionike u prometu pozivaju na oprez i poštivanje prometnih propisa.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.