SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Brođanin na utakmici s Brazilom. Poslao slike sa stadiona, srce mu ʺtučeʺ kao ludo

SB Online | Brođanin na utakmici s Brazilom. Poslao slike sa stadiona, srce mu ʺtučeʺ kao ludo SB Online | Brođanin na utakmici s Brazilom. Poslao slike sa stadiona, srce mu ʺtučeʺ kao ludo

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Igor Safundžić/danas.hr

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Praćenje utakmica hrvatske nogometne reprezentacije predstavlja rizik od kardiovaskularnih bolesti poput aritmije i angine pektoris, uočeno je u istraživanju provedenom na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu za potrebe diplomskoga rada.

Navedeno istraživanje provedeno je na Medicinskom fakultetu gdje su zabilježili veći broj dolazaka pacijenata dok su Vatreni igrali 2018. godine.

Cijela Hrvatska bila je pod stresom 120 minuta utakmice, i onda poslije toga još tijekom izvođenja jedanaesteraca.

Utakmicu na stadionu Education City pratio je u Brođanin Matej Pudić, koji nam je poslao fotografiju netom prije zadnjeg jedanaesterca. Naime, na fotografiji je njegom smart watch koji mu je izmjerio 191 otkucaja srca u minuti prenosi Danas.hr

Nakon utakmice provjerili smo je li Matej živ, javio nam se i rekao je da je "bilo lijepo ovo doživjeti". Sada slijedi slavlje i polufinale Svjetskog prvenstva, kojeg hrvatski nogometaši igraju u utorak.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: