SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

BROĐANI ODLUČILI: Ovo je najbolji restoran u gradu. Tradicija pobijedila

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online | BROĐANI ODLUČILI: Ovo je najbolji restoran u gradu. Tradicija pobijedila SB Online | BROĐANI ODLUČILI: Ovo je najbolji restoran u gradu. Tradicija pobijedila

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Luka Safundžić

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prošlog smo tjedna proveli anketu s pitanjem koji je najbolji restoran u Slavonskom Brodu. Povod za istu je bilo izjašnjavanje naših građana o temu, odnosno o tome koji je restoran najbolji, i u kojem se osjećaju najbolje. 

U anketi je glasovalo 4525 naših sugrađana, a od restorana su bili ponuđeni: My Way, Papos, Antik, Uno, Ribarska kuća, Oroz, te My Place.

Među svim ponuđenima najveći postotak glasova, odnosno 27% dobio je restoran Uno, što znači da je za njega glasalo 1211 naših sugrađana. Po tome možemo pretpostaviti kako je većina  sugrađana zadovoljna uslugom i kvalitetom ovog restorana.

Drugo mjesto dijele dva restorana, odnosno oba su dobila 15% glasova naših čitatelja. Što znači da su naši sugrađani također zadovoljni ponudom u Ma Way-u i Orozu, no nešto više glasova dobio je My Way, odnosno za njih je glasovalo 693 naših sugrađana, dok je za Oroz glasalo 683 naša čitatelja. Ovdje trebamo naglasiti da je My Way ostvario odličan rezultat, s obzirom na to da je jedan od novijih restorana u našem gradu.

Treće mjesto zauzeo je Papos s 14%, odnosno za njih je glasovalo 625 naših čitatelja, na četvrtom mjestu je također jedan novootvoreni restoran u Sl. Brodu My Place s 12% glasova naših sugrađana. Na petom mjestu je Ribarska kuća s 429 glasova, dok je na šestom mjestu restoran Antik s 383 glasa naših sugrađana.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: