SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Blagdan Svete Katarine proslavili umirovljenici Požeške županije uz vršnjake iz Nove Kapele i okoline

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Tradicionalno Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije dugi niz godina organizira Katarinsku zabavu vezanu uz blagdan Svete Katarine koji se slavi 25. studenog. Tako je bilo i ove godine, a u požeškoj Svečanoj dvorani Gloria se okupilo oko dvije stotine umirovljenika i umirovljenica iz umirovljeničkih udruga gradova i općina ove županije, a nazočila je skupina njihovih prijatelja umirovljenika iz susjedne općine Nova Kapela, te pojedinačno i umirovljenici iz Nove Gradiške, Slavonskog Broda i drugih mjesta.


-Srdačno vas pozdravljam i zahvaljujem se na odazivu na našu tradicionalnu priredbu i druženje, a Katicama, Katarinama i Katama čestitam imendan – istakao je Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije, te se posebno zahvalio na dolasku kolegama iz novokapelačkog kraja. Svima je uputio čestitke uz nadolazeće blagdane Božić i zaželio sretnu Novu 2024. godinu.


Druženje umirovljenika uz zajedničku večeru potrajalo je do kasnih noćnih sati uz mnogo veselih pjesama, plesova i kola.


Zabavljala ih je skupina Gold(Ivica Kumpf i Ivan Đurić Šljivo), a uz brojne plesne melodije bilo je dosta pjesama iz proteklih vremena koja su ove ljude treće životne dobe nostalgično podsjetile na vremena njihovog odrastanja i mladosti.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.