SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Bez vozačke dozvole udario pješakinju

SB Online | Bez vozačke dozvole udario pješakinju SB Online | Bez vozačke dozvole udario pješakinju

PRIJE 4 MJESECA
TEKST: PU brodsko-posavska
FOTO: Arhiv

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Na kolniku Županijske ceste 4205, u Banovcima, dana 27. prosinca, u 17.30 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (s 0,84 promila alkohola u organizmu), prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje, zbog neprilagođene brzine kretanja nije na vrijeme uočio 64-godišnju pješakinju koja se kretala u istom smjeru uz rub kolnika te je bočnim prednjim dijelom automobila udario u istu koja je potom pala u odvodni kanal. Ozlijeđenoj pješakinji je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržana na daljnjem liječenju, a ozljede su okvalificirane kao lakše.

Policijski službenici su 23-godišnjaka (ponavljač prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola) priveli u policijsku postaju i zadržali na otrježnjenju, te protiv istoga podnose odgovarajuća pismena, dok protiv 64-godišnjakinje (nekretanje nogostupom) i vlasnice vozila (davanje vozila na upravljanje osobi koja nema pravo upravljati) podnose obavezne prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: