SB Online
Promjena teme
Prijava
Pretraži SB Online

Započelo uređenje parka na Trgu Josipa Godlara

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
SB Online |  Započelo uređenje parka na Trgu Josipa Godlara  SB Online |  Započelo uređenje parka na Trgu Josipa Godlara

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Grad Sl. Brod/Grad Slavonski Brod

Prilagodba teksta ▼
KONTRAST
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Grad Slavonski Brod započeo je s hortikulturnim uređenjem parka na Trgu Josipa Godlara na kojem će građani moći boraviti, a koji će dodatno obogatiti gradske ulice.

Trenutno je pripremljena površina za postavljanje betonskih opločnika i žardinjera te je u tijeku nabava 10 stabala crvenog javora čija bi sadnja trebala biti obavljena tijekom sljedećeg tjedna. Nakon sadnje stabala, pristupit će se postavljanju navedenih opločnika i žardinjera,  postavljanje klupa i koševa za smeće te sadnja više vrsta trajnica.

Uređenje parka na Trgu Josipa Godlara je nastavak hortikulturnog uređenja gradskih površina. Podsjećamo, tijekom prošle godine Grad Slavonski Brod uredio je park u Ulici Josipa Jurja Strossmayera koji je dobitnik i dvije prestižne arhitektonske nagrade (Rethinking The Future Awards 2022. te BIG SEE Architecture Awards 2022.).

Obogaćivanjem zelenih površina Grad Slavonski Brod doprinosi smanjenju utjecaja koje sa sobom donose klimatske promjene, a građanima osigurava mjesta za opuštanje, rekreaciju i druženje.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.